Поділитись:

Волинським військовим передали два позашляховики на фронт (фото)

П'ятниця, 05 січня 2024, 16:42
Волинським військовим передали два позашляховики на фронт (фото)

У Луцьку волинським військовим передали два позашляховики: один відправиться у Запорізьку область, інший передадуть прикордонникам, які виконуватимуть бойові завдання на сході.

Про це повідомили на сайті Волинської ОВА.

Зазначають, що одне авто невдовзі отримає 2-й окремий стрілецький батальйон з Волині, який зараз перебуває на Запорізькому напрямку. Другий позашляховик призначений волинським прикордонникам, які виконуватимуть бойові завдання на сході нашої країни.

«З необхідною технікою для наших бійців допомогла Волинська торгово-промислова палата. Тож дякую за чергову підтримку ЗСУ», – зазначив начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Волинським військовим передали два позашляховики на фронт (фото)Волинським військовим передали два позашляховики на фронт (фото)Волинським військовим передали два позашляховики на фронт (фото)Волинським військовим передали два позашляховики на фронт (фото)Волинським військовим передали два позашляховики на фронт (фото)Волинським військовим передали два позашляховики на фронт (фото)Волинським військовим передали два позашляховики на фронт (фото)Волинським військовим передали два позашляховики на фронт (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів