Поділитись:

Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)

Середа, 10 січня 2024, 09:00
Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)

Україну скував мороз. На Волині вчора вночі позначка термометра показувала до -16°. Така погода протримається ще декілька днів. Щоправда, сьогодні вже мороз почав потроху спадати. 

Та поки вирує справжня зима, люди діляться засніженими краєвидами. Зокрема, Саша Шаула опублікував фото морозного світанку на Теремнівських ставках. 

Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото)Морозний зимовий ранок на Теремнівських ставках (фото) 

А нещодавно волиняни ділилися відео, як на Камінь-Каширщині через сильні морози на поверхні однієї з водойм утворилися казкові малюнки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів