Поділитись:

Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)

Понеділок, 15 квітня 2024, 13:40
Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)

Поки Луцьк закутало в густі сірі хмари і надворі стало холодно, нам залишається тільки пригадувати, як гарно було кілька днів тому.

Журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» днями прогулялися Старим містом у Луцьку і впіймали для вас трох сонячних і яскравх кадрів.

У той день було сонячно і тепло, навіть спекотно. Вуличками зрідка прогулювалися люди, а в повітрі стояв п'янкий запах цвіту. Весна примусила буяти заспані дерева, квіти розпускалися одна за одною. Неможливо було не зупинитися і не помилуватися цією красою.

В моменті. Ловити мить і тулити її до свого серденька.

Бо уже зовсім скоро цей пишний цвіт впаде додолу білою ковдрою пелюсток...

Нагадаємо: нещодавно ми писали про те, як місцеві прогулюються заквітчаним центром Луцька. А також показали атмосферну добірку світлин вечірнього міста.

Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото)Старе місто у Луцьку буяє квітами (фото) 

Нагадаємо: у Луцькому зоопарку показали, як ведмедики ловлять сонячні промінчики у басейні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів