Поділитись:

П'яний волинянин на «гольфі» збив дитину на переході й втік

П'ятниця, 19 січня 2024, 12:12
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Камінь-Каширському районі легковик збив на пішохідному переході 13-річного школяра, водій втік з місця дорожньо-транспортної пригоди, але його знайшли.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у четвер, 18 січня, на перехресті вулиць Незалежності та Монастирської у Любешові: автомобіль Volkswagen Golf збив 13-річного хлопця, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок автопригоди школяр отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. Водій з місця автопригоди втік.

Поліцейські оперативно встановили, що за кермом «гольфа» перебував 35-річний житель Камінь-Каширського району. У водія були видимі ознаки сп’яніння. Від проходження освідування він відмовився, однак у правопорушника відібрали кров для перевірки на стан алкогольного сп’яніння.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Правопорушнику загрожує до трьох років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Слідчі звернулися до суду з клопотанням про арешт винуватця ДТП. Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів