Поділитись:

У Луцьку комунальники вважають, що добре посипали тротуари та дороги (відео)

Середа, 24 січня 2024, 10:01
У Луцьку комунальники вважають, що добре посипали тротуари та дороги (відео)

Луцькі комунальники зазначили, що тротуари та дороги, за які відповідає департамент житлово-комунального господарства, посипані й там зауважень до них немає.

Про це розповів очільник департаменту Микола Осіюк у коментарі Суспільному.

«Звичайно, були скарги від мешканців на міжбудинкові проходи, заїзди до будинків, прибудинкові території в багатьох місцях – це відноситься до компетенції утримання прибудинкових територій», – зазначив Осіюк.

Микола ОсіюкМикола Осіюк

Зі слів керівника департаменту, комунальники направлять інформацію про непосипані міжбудинкові території на адресу муніципальної варти міста, яка стежить за дотриманням правил благоустрою.

Проте у лучан інша думка щодо роботи комунальників

«Нічого не посипано. Як іду – ледве візочок везу. Вийшла з зупинки, видно, що все блищить, йти неможливо. Ще на дорозі десь, як ідеш по обочині – то ще більш-менш, а як тільки у двори, то все», – говорить лучанка Вікторія.

Лучанка ВікторіяЛучанка Вікторія

Така ж ситуація, кажуть містяни і в інших районах міста.

«Подивіться, що робиться – хоч би де, до магазина як хто має перейти? Катастрофа.... Пісок, якось рятувати людей треба», — каже жителька обласного центру Неля.

Через ожеледицю в травмпункті побільшало людей

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» зазначають, що через ожеледицю та непосипані доріжки у медиків добряче додалось роботи. Черговий лікар Ігор Шпитан розповів, що за пів дня до нього вже звернулось близько двох десятків людей з травмами.

«Я заступив на зміну в 9:00 і вже до мене прийшло десь 17-18 людей з травмами. В основному ідеть з переломами променевої кістки і травми ступневих суглобів. Зараз от привезли пані поважного віку, але та впала вдома», – каже лікар.

Медик застерігає, що кожна травма для людини – серйозна, тому не варто ігнорувати біль навіть при незначному падінні.

Журналісти додають, що хоч у місті й проводять багатомільйонні тендери на закупівлю сумішей для посипання доріг та тротуарів, але черги в травмпункті лише збільшують. Чому доріжки та тротуари непосипані – незрозуміло. Адже ожеледиця на вулицях далеко не один день.

Нагадаємо: департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради замовив послуги з прибирання туалетів, який не існує. Принаймні в офіційних документах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024