У Японії розробили «тунець» із рослинних інгредієнтів
Японська компанія NH Foods розробила з рослинних інгредієнтів продукт, який називають «альтернативою тунця». Винахідники сподіваються, що це допоможе зберегти запаси цього виду риб у світовому океані.
Яка пише NHK News, компанія каже, що витратила шість місяців на розробку смаку та текстури продукту, який би нагадував справжню рибу, – зазначає УП. Життя.
У NH Foods кажуть, що продукт виготовляють із «конняку» (рід субтропічних бульбових рослин, який їдять у Японії) на основі ямсу та інших інгредієнтів.
Також компанія розробила рослинний суп із локшиною рамен, який відтворює смак бульйону зі свинячої кістки, і бутерброди з яловичиною по-корейськи з соєвим м’ясом.
«NH Foods Group започатковує нові ідеї, які розширюють можливості для білка як джерела сили для життя. Ми докладатимемо зусиль для створення різноманітних дієтичних засобів, які допомогли б людям відчувати «радість їжі». Наша компанія робить продукти з повагою до навколишнього середовища та суспільства», – йдеться на сайті NH Foods.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Луцький виш перевіряли через аномальну кількість студентів-призовників
Життя після «МастерШефа»: чим зараз займається волинський кухар Віталій Наливайко та чи знайшов дівчину
Підвищення зарплат педагогам неможливе, – головний освітянин Луцька
У Луцьку хотіли вирощувати банани, але депутати – проти
Нововолинський ремонтно-механічний завод продали: хто новий власник?