Поділитись:

У Японії розробили «тунець» із рослинних інгредієнтів

Субота, 27 січня 2024, 01:18
У Японії розробили «тунець» із рослинних інгредієнтів

Японська компанія NH Foods розробила з рослинних інгредієнтів продукт, який називають «альтернативою тунця». Винахідники сподіваються, що це допоможе зберегти запаси цього виду риб у світовому океані. 

Яка пише NHK News, компанія каже, що витратила шість місяців на розробку смаку та текстури продукту, який би нагадував справжню рибу, – зазначає УП. Життя.

У NH Foods кажуть, що продукт виготовляють із «конняку» (рід субтропічних бульбових рослин, який їдять у Японії) на основі ямсу та інших інгредієнтів.

Також компанія розробила рослинний суп із локшиною рамен, який відтворює смак бульйону зі свинячої кістки, і бутерброди з яловичиною по-корейськи з соєвим м’ясом.

«NH Foods Group започатковує нові ідеї, які розширюють можливості для білка як джерела сили для життя. Ми докладатимемо зусиль для створення різноманітних дієтичних засобів, які допомогли б людям відчувати «радість їжі». Наша компанія робить продукти з повагою до навколишнього середовища та суспільства», – йдеться на сайті NH Foods.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 березня 2024
18 лютого 2024
04 лютого 2024
26 січня 2024
21 січня 2024
03 січня 2024
07 грудня 2023
01 грудня 2023
26 листопада 2023