Поділитись:

Луцькому міському голові з 1 лютого змінять зарплату

Автор: Максим Косюр |
Середа, 31 січня 2024, 14:02
Луцькому міському голові з 1 лютого змінять зарплату

Луцькому міському голові Ігорю Поліщуку змінили розмір заробітної плати, зокрема надбавку за вислугу років та коефіцієнт.

Таке рішення ухвалили під час сесії міськради у середу, 31 січня.

«Відповідно до ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» посадові особи одержують заробітну плату, розмір якої має забезпечувати достатній життєвий рівень», – йдеться у пояснювальній записці.

Цим рішенням меру збільшили щомісячну надбавку за вислугу років, й тепер вона становить 15% до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 31.01.2024 становить 6 років 10 місяців 9 днів). Раніше ж набавка за вислугу років у міського голови становила 10% до посадового окладу.

Окрім цього, змінилось щомісячне преміювання міського голови. Тепер цей коефіцієнт становить 0,9 до середнього відсотка премії заступників міського голови та секретаря міської ради (раніше коефіцієнт становив близько 1,5 середнього відсотка).

Таке рішення міської ради набирає чинності з 1 лютого 2024 року.

Нагадаємо: Луцький міський голова Ігор Поліщук оприлюднив свої декларації за останні роки. Орім звичних нарахувань заробітної плати та інформації про статки рідних, можна ще й прослідкувати дивні махінації з автомобілями та можливий конфлікт інтересів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів