Поділитись:

«Політика може переважити здоровий глузд», – Кличко про звільнення Залужного

Понеділок, 05 лютого 2024, 15:32
«Політика може переважити здоровий глузд», – Кличко про звільнення Залужного

Мер Києва Віталій Кличко відреагував на обговорення інформації щодо відставки головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та закликав припинити політичні інтриги та внутрішню боротьбу.

Про це він написав у телеграмі.

Зі слів Віталія Кличка, багато в чому завдяки саме Залужному українці по-справжньому повірили в наші Збройні сили, які сьогодні мають найбільшу довіру.

«Як військовий у війну генерал Валерій Залужний пройшов багато складних моментів. Тільки він сам знає, скільки насправді… Та, на жаль, сьогодні момент, коли політика може переважити здоровий глузд та інтереси держави. І цей момент залежить не від Залужного», – зазначив мер Києва.

Віталій Кличко висловив сподівання, що влада розуміє всю серйозність кроків, які робить зараз, та всю повноту своєї відповідальності.

«Бо сьогодні, коли Україна бореться буквально за своє існування, головне – боєздатність і злагодженість армії та єдність суспільства. Чи спрямовані анонсовані натяками рокіровки саме на це? Суспільство не впевнене. І на це треба зважати. Та припинити нарешті політичні інтриги й внутрішню боротьбу. Боротися сьогодні потрібно за одне – за Перемогу України», – зауважив він.

Нагадаємо: Президент Володимир Зеленський зустрівся з Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним, щоб особисто обговорити питання його відставки. Очільник держави запропонував головкому написати рапорт на звільнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів