Поділитись:

Волинська співачка емоційно прокоментувала нацвідбір на «Євробачення»

Понеділок, 05 лютого 2024, 16:34
Волинська співачка емоційно прокоментувала нацвідбір на «Євробачення»

Волинська співачка Галина Конах відреагувала на нацвідбір на «Євробачення-2024».

На своїй сторінці у фейсбуці вона емоційно поділилася думками з-приводу цьогорічних переможців та й українського етапу відбору загалом.

Артистка додала, що царина її експертності – вокал, а він, мовляв, був узагалі відсутній.

«Була, на Євро, Стефанія мати, то нехай ще й мати Тереза поїде.

Простити собі не можу, що не опублікувала допис (у той момент, коли оголосили short-лист й ми ще навіть не чули конкурсної пісні) — текст так і залишився у нотатках:

«увесь цирк буде навколо Альони та Джері — розходимось».

Коротко про виступ, аби не відписувати кожному, в особисті: царина моєї експертності — вокал, тому про нього, точніше, про його відсутність, нема що й додати — у всіх вдома є YouTube.

Втомили ці відмазки, про вимкнений мікрофон і тд. Процитую Даниловича: «Це ж було вже!»

І так, дійсно, з власного досвіду знаю, що бувають випадки, коли звукооператор підвів, але ж не три рази поспіль?

Зрештою, махлювання з постпродакшином, даблами (не плутати з бек-вокалом) і тд — у нас «норма». Згадаймо, до прикладу, виступ Tvorchі. Я аж приофігіла, оце, думаю, чувак виспівався, все так рівненько. Ага, аж раптом… опісля виступу в Ліверпулі, у мене, особисто, вчергове, виникла низка запитань до організаторів українського нацвідбору й їхніх підрядників, тому уповати на чистоту й прозорість — наївно з мого боку», – пише Галина Конах.

Співачка додала, що лише професіонали, які виконують якісний музичний продукт, можуть репрезентувати українську музику.

«До речі, а у нас тепер нові «мозгі» під назвою «енко»? Як низькоґатунковість не називай — своїх, низькоґатункових, завдань вона не позбавлена! Продукування фаст-культурного продукту — один з елементів виховання майбутнього електорату й потім не нарікайте на недолугість чергової влади, обраної ж вами — причинно-наслідковий зв’язок, причинно-наслідковий зв’язок... Даруйте, відійшла від теми.

Підсумую. Минулого року, відкрила для себе два гурти — Ziferblat й Yagody. Опісля нацвідбору переконалася, що волію, аби українську музику репрезентували саме такі виконавці — професіонали й з якісним музичними продуктом, а не черговий продюсерський «проект», під протекторатом «експертів» з Банкової.

Та що ж таке, знову відійшла від теми…

Усім гарного нового тижня! Донатимо й кажемо ДЯКУЮ ЗСУ!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо: На Євробачення-2024 від України поїде alyona alyona та Jerry Heil.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів