Поділитись:

Травмованих – троє: деталі жахливої аварії у Луцьку (відео)

Вівторок, 06 лютого 2024, 10:50
Травмованих – троє: деталі жахливої аварії у Луцьку (відео)

У Луцьку сталася аварія, в якій травмувалися троє людей.

У ДТП, яка трапилася вранці 6 лютого у Луцьку постраждало троє людей. Про це телеканалу «Конкурент TV» повідомили у у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Було троє постраждалих. Які оглядались бригадою екстреної медичної допомоги. В результаті двоє госпіталізовані в лікувальний заклад, одна відмовилась від госпіталізації», – повідомив Станістав Лінік, завідувач центральної оперативної диспетчерської КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Зокрема, за словами Станіслава Лініка – у постраждалих легкі пошкодження. Зазначимо, вранці 6 лютого лютого на перехресті вулиць Потебні-Гнідавська «Жигулі» зіштовхнувся з бусом. Внаслідок аварії у легковика – зім'ятий капот. Відомо, що на місці ДТП працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

У поліції також прокоментували аварію.

«Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні зранку на перехресті вулиць Потебні - Гнідавська. Зіткнулися ВАЗ та Opel. Двох пасажирів ВАЗ доставили у лікарню для обстеження, водіїв у наркодиспансер – для освідування. Після з’ясування обставин буде прийнято відповідне процесуальне рішення – або складено адмінпротокол, або внесено відомості у ЄРДР», – зазначила речниця волинської поліції Марина Балдич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів