Поділитись:

Як позбутися темних кіл під очима: рецепт домашнього засобу

Четвер, 15 лютого 2024, 04:13
Як позбутися темних кіл під очима: рецепт домашнього засобу

Блогерка розповіла, як позбутися темних кіл під очима за допомогою натурального домашнього засобу, на приготування якого треба лише кілька секунд.

Існує ціла низка причин, через які у вас можуть з'явитися темні кола під очима. Це і поганий сон, і генетичні особливості, і багато іншого. Вирішити цю проблему ви можете різними способами, – пише ТСН.

Якщо до ваших планів не входить усунення причини або проведення яких-небудь косметичних процедур – вам достатньо буде нанести під очі освітлювальний консилер. Але якщо ви хочете не замаскувати проблему, а позбутися її – можете скористатися порадою шанувальниці краси Мері Рене.

У своєму TikTok Мері розповіла, як за допомогою кави позбутися темних кіл під очима всього за кілька хвилин. Кофеїн, який міститься у вавовій гущі, покращує кровообіг, що своєю чергою зменшує набряклість і темний колір, а мед зволожує шкіру. Також кофеїн є сечогінним засобом – ліками, які допомагають зменшити накопичення рідини в організмі.

Блогерка поділилася рецептом маски, яка покращує тон шкіри навколо очей і допомагає зменшити набряклість.

Рецепт

  • кавова гуща – 2 ч. л.
  • рідкий мед – 1 ч. л.
  • тепла вода – 1 ч. л.

Мед змішайте з водою, щоб його було легше наносити, і додайте кавову гущу. Після того, як змішаєте всі інгредієнти, нанесіть суміш на чисте обличчя навколо очей і залиште на 15-30 хвилин. Потім акуратно змийте і нанесіть крем або всі звичні для вас доглядові засоби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів