Поділитись:

Володимирський владика привіз для волинських бійців три «мавіка» (фото)

Четвер, 15 лютого 2024, 11:20
Володимирський владика привіз для волинських бійців три «мавіка» (фото)

Делегація Володимир-Волинської єпархії Православної церкви України на чолі з архієпископом Володимирським і Нововолинським Матфеєм передали необхідні речі землякам.

Про це інформує пресслужба 100-ї бригади.

На сході України архієпископ Матфей зістрівся з особовим складом бригади, а саме з командиром Олегом Матвійчуком та бійцями 55 об.
 
Делегація разом з Матфеєм передала землякам три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Pro, чотири генератори, антидронову рушницю, чотири генератори,бензо- та ручни інструмент, побутову хімію, а ще малюнки які були намальовані дітьми.

За дорученням предстоятеля ПЦУ митрополита Київського і всієї України Епіфанія, владика Матфей вручив деяким з бійців 55 об 100 обр медалі «Хрест Свободи».

Володимирський владика привіз для волинських бійців три «мавіка» (фото)Володимирський владика привіз для волинських бійців три «мавіка» (фото)Володимирський владика привіз для волинських бійців три «мавіка» (фото)Володимирський владика привіз для волинських бійців три «мавіка» (фото)Володимирський владика привіз для волинських бійців три «мавіка» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів