Поділитись:

В Олицькій громаді відкрили ЦНАП (фото)

Четвер, 15 лютого 2024, 18:39
В Олицькій громаді відкрили ЦНАП (фото)

У смт Олика Луцького району відкрили центр надання адміністративних послуг. Відтепер понад одинадцять тисяч мешканців громади отримуватимуть тут майже 200 державних послуг.

Про це розповіли в обласній ОВА.

В Олицькій громаді відкрили ЦНАП (фото) 

«Відкриття ЦНАП у селищі Олика – це велике досягнення як для громади, так і для Волині в цілому. Впевнена, що ця подія поліпшить життя мешканців громади та зробить державні послуги максимально зручними, простими та доступними», – зазначила Вікторія Левчук, заступниця голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO).

У ЦНАПі обладнане місце для самообслуговування, зона очікування, дитячий куточок, кімната персоналу, робочі місця для персоналу та місце, де можна оцінити якість надання послуг.

В Олицькій громаді відкрили ЦНАП (фото) 

Важливим є дотримання вимог безбар’єрності та доступності усіх категорій населення. Тому для людей з особливими потребами передбачений окремий санвузол, пандус.

В Олицькій громаді відкрили ЦНАП (фото) 

«Відкриття центру надання адміністративних послуг є визначальною подією для нашої громади, яка дозволить громадянам отримувати необхідні адмінпослуги у зручний для них спосіб, сприяючи покращенню їх доступності та якості. Ми відкриваємось із базовим пакетом надання послуг, однак у планах – активне їх розширення», – зазначив Олицький селищний голова Олександр Прендецький.

Проєкт реалізовано за підтримки Міністерством цифрової трансформації України та Волинською обласною державною адміністрацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів