Поділитись:

У Луцьку планують витратити 3 млн на конверти й марки, аби нагадувати людям платити податки

Автор: Максим Косюр |
Середа, 21 лютого 2024, 11:40
У Луцьку планують витратити 3 млн на конверти й марки, аби нагадувати людям платити податки

У Луцьку планують витратити 3 мільйони гривень на конверти й марки для податкової, аби та надсилала нагадування платникам податків.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії міської ради у середу, 21 лютого.

«Головною метою програми є створення сприятливих умов платникам податків для виконання ними конституційного обов’язку на належному рівні з метою своєчасного та повного наповнення бюджетів, усунення причин та умов вчинення порушень податкового законодавства, а також налагодження дієвої співпраці органів державної податкової служби та місцевих органів виконавчої влади», – йдеться у пояснювальній записці.

Там додають, що одними з основних бюджетоформуючих податкових платежів є плата за землю та податок на нерухоме майно. У 2023 році для платників земельного податку сформували 18 147 податкових повідомлень-рішень. Вдвічі більше таких повідомлень сформували для платників податку на нерухоме майно – 36 346 податкових повідомлень-рішень.

У 2024 році податківці очікують збільшення кількості податкових повідомлень. Саме для вручення платникам вищевказаних рішень необхідна значна сума коштів для придбання конвертів, поштових марок і паперу. Тому на це й планують витратити 3 млн гривень цього року.

Нагадаємо: сервіс платної підписки OnlyFans за дев'ять місяців 2023 року сплатив до українського бюджету 944,1 тисячі доларів «податку на Google».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024