Поділитись:

Тріщини на будинках та величезні ями на дорозі: у Луцьку ціла вулиця потерпає від руху вантажівок (відео)

Четвер, 22 лютого 2024, 21:49
Тріщини на будинках та величезні ями на дорозі: у Луцьку ціла вулиця потерпає від руху вантажівок (відео)

Люди на вулиці Мрії у Луцьку знову кричать про те, що фури розбивають їм дорогу. Мовляв, ганяють так, що страшно. Ні діти не можуть вийти на вулицю погратися, ні дорослі в хаті вікна відчинити, бо пилюка стоїть стовпом.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

За словами мешканців, це все через підприємства, які діють поруч, на сусідній вулиці Авіаторів.

«Якби біля себе ніхто не чистив, то в нас було б  як в кінці, там навіть тротуару не видно», – каже жителька вулиці Алла.

Окрім того, вже близько восьми років мешканці спостерігають збільшення тріщин на своїх домівках. Цього тижня з довгоочікуваним розв'язанням проблеми до них приїхали головний комунальник міста  Микола Осіюк і помічник міського голови Назарій Храновський.

Запевняють, що ремонт дороги буде, обмежувач для вантажівок буде. Однак, є нюанс. 

«Потрібно робити обмежувач руху. А там будемо спілкуватися з підприємцями і на співфінансуванні з місцевого бюджету зробити заїзд від Сюсюри, щоб зробити заїзд до промислових зон», – каже помічник міського голови Назарій Храновський.

Фури тут їздити вже не зможуть, а от для швидкої та для пожежних машин доїзд буде. Крім того, промислову вулицю Авіаторів завдовжки понад 1,5 км таки відремонтують для габаритного транспорту. 

Орієнтовна вартість ремонту вулиці Авіаторів з  поворотом на вулицю  Мрії становить 29 мільйонів гривень. За ремонт планують взятись влітку, а поки ями планують просто засипати.

Деталі – дивіться у сюжеті:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів