Поділитись:

20 кілометрів пішки під вогнем: волинський прикордонник розповів про вихід з Авдіївки (відео)

П'ятниця, 23 лютого 2024, 11:40
20 кілометрів пішки під вогнем: волинський прикордонник розповів про вихід з Авдіївки (відео)

Прикордонник Волинського загону, який командував однією з груп бійців, розповів про останню операцію в Авдіївці.

Про це у п'ятницю, 23 лютого, повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

Військовослужбовець Дмитро був старшим однієї з груп волинських прикордонників під час виходу з Авдіївки, його завданням було довести бійців без втрат до точки евакуації.

За його словами, поки група виходила через розвалини міста, ворог постійно намагався атакувати бійців FPV-дронами та скидами. Бійці майже відразу викинули рюкзаки з речами, залишили з собою лише зрою та боєприпаси, вибиралися перебіжками, від укриття до укриття.

«За містом доводилося буквально пробиратися через вогонь, адже рашисти вели хаотичний обстріл, застосовуючи в тому числі фосфорні боєприпаси», – пише пресслужба прикордонників.

Зазначають, що під час виходу з Авдіївки група Дмитра подолала близько 20 кілометрів пішки до місця евакуації, де пересіли в бойові броньовані машини. При цьому група не лише прийшла без втрат, до неї доєдналися ще понад десять українських військових, які під керівництвом Дмитра успішно вийшли до точки евакуації.

«Дмитро з побратимами кілька днів відпочили та відновилися після маршу і зараз готові далі стримувати ворожий натиск на Авдіївському напрямку», – додали у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів