Поділитись:

Жінку вигнали з літака через надмірне користування туалетом

Субота, 24 лютого 2024, 01:27
Жінку вигнали з літака через надмірне користування туалетом

Пасажирка висловила розчарування в Інтернеті після того, як її зняли з рейсу WestJet з Мексики до Ванкувера через надмірне відвідування туалету перед зльотом. 

Джоанна Чіу, яка стверджувала, що мала розлад шлунка, була змушена залишити літак без «обіцянки готелю або перебронювання рейсу, – передає ТСН.

«Я приймала ліки і одужувала», – написала Чіу на X. «Поспішаючи зійти з літака, я залишила свої гроші попутникам, а керівник WestJet відмовився платити за моє таксі до готелю, розташованого за 20 хвилин їзди. Він покликав охоронця, щоб залякати мене, але коли я розплакалася, охоронець правильно оцінив, що чувак із Westjet був мудаком».

Керівник також нібито погрожував Чіу у багажному відділенні, коли вона почала знімати їхній конфлікт.

«Цей керівник WestJet сказав, що, якщо я не видалю відео, я не зможу завтра полетіти», – поділилася вона.

Зрештою Чіу звернулася за допомогою до іншого співробітника, який потім відмовився дати номер бронювання на переброньований рейс.

Авторка зазначила: «Сумно, що я не змогла отримати жодної допомоги, поки не розповіла публічно про свій досвід. WestJet надіслав мені номер мого бронювання після того, як я неодноразово просила його в аеропорту. У результаті я сіла у таксі, бо цілком обґрунтовано боялася, що мене заарештують».

Через два дні Чіу написала, що все-таки дісталася Канади. Жінка також дала поради мандрівникам.

«Моє останнє слово: перевірте, чи відомий ваш пункт призначення кишковими інфекціями. Приймайте пробіотики тощо. Якщо вас попросять висадитися, знайдіть час і заберіть гаманець, паспорт, ліки. Якщо співробітники ображають вас, попросіть когось допомогти вам», – сказала Чіу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів