Поділитись:

Скільки людей на Волині вважаються зниклими безвісти (відео)

Середа, 28 лютого 2024, 18:39
Скільки людей на Волині вважаються зниклими безвісти (відео)

Все частіше у ЗМІ з'являється інформація про безвісти зниклих людей, зокрема, і на Волині. Вже понад 10 днів на Камінь-Каширщині розшукують 17-річну Аліну Божко.

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» дізналися у правоохоронців, скільки зниклих громадян у Волинській області з початку року.

«Загалом з початку року до поліції Волині надходило 29 заяв про зникнення людей. 23 із них розшукано. Шестеро осіб ще встановлюють місцезнаходження», – зазначила головна інспекторка сектору комунікації поліції у Волинські області Марина Балдич. 

Поліцейські наголошують, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місцезнаходження зниклих людей, повідомляйте за телефоном 102 або у найближчий відділок поліції. 

Нагадаємо: повідомлення про зникнення неповнолітньої Аліни Божко надійшло до поліції 17 лютого, близько 14 години, за допомогою у пошуках звернулися її друзі.

Разом із ними дівчина відпочивала поблизу села Угриничі. Зникла відійшла у лісопосадку та не повернулася, мобільний телефон залишила у автомобілі.

Правоохоронці та небайдужі прочісують лісовий масив, болотисту місцевість, зарослу чагарниками, водолази-рятувальники обстежили акваторію річки Стохід. У лісі сусіднього села знайшли пальто зниклої 17-річної волинянки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів