Поділитись:

MONATIK влаштує концерт у рідному Луцьку

П'ятниця, 08 березня 2024, 13:18
MONATIK влаштує концерт у рідному Луцьку

Артист з Луцька MONATIK приїде до рідного міста з великим концертом.

Концерт MONATIKа в Луцьку відбудеться 31 травня о 19:00 у замку Любарта.

«Унікальний тур «ART Терапія» від MONATIK продовжується, обіцяючи глядачам не лише незабутні враження, а й активну участь у важливих благодійних ініціативах. Приходьте, щоб стати частиною великого шоу», – написали організатори.

MONATIK влаштує концерт у рідному Луцьку 

«ART Терапія» – це не лише благодійний тур. Це мистецька арт-терапія, в якій MONATIK разом із своєю командою підготували безліч сюрпризів. Нові композиції, що стали хітами, виступи спеціальних гостей та виконання легендарних хітів артиста, які полюбили мільйони українців,.

«Крім того, кожен концерт супроводжується благодійними аукціонами та різноманітними спеціальними активностями, які спрямовані на збір коштів для тих, хто цього потребує. Монатік особисто запрошує воїнів-героїв, які перебувають на ротації між боями за наші території, а також сім'ї військовополонених та волонтерів.

MONATIK влаштує концерт у рідному Луцьку 

Важливо зазначити, що великі стадіонні шоу MONATIK, що були анонсовані до повномасштабного вторгнення, обов'язково відбудуться після перемоги. Всі придбані квитки на них будуть дійсні, даруючи можливість відзначити та насолодитися творчістю артиста у весняному або літньому атмосферному стилі», – йдеться у повідомленні.

Ціна квитка 790 грн

Нагадаємо: до Луцька з великим концертом приїде Макс Барських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів