Поділитись:

Допомога зі Швеції: з Волині відправили спецавтомобілі для відновлення Херсонщини і на потреби ЗСУ

Середа, 13 березня 2024, 08:09
Допомога зі Швеції: з Волині відправили спецавтомобілі для відновлення Херсонщини і на потреби ЗСУ

Під час повномасштабної війни Росії проти України роль волонтерів стає невимірно важливою для забезпечення підтримки і рятуванню життів. Їхні дії відображають найкращі риси громадянської активності та готовність допомагати іншим навіть у найскладніших обставинах. 

Саме так волонтери разом із керівництвом Волинської ОВА Юрія Погуляйка отримали допомогу від благодійників зі Швеції. Йдеться про 3 пожежні автівки, 2 вантажних авто, які оснащені спеціалізованими мобільними генераторами потужністю 250 кВ. Ці автівки прямують на Херсонщину для відновлення енергетики та критичної інфраструктури, – йдеться у сюжеті телеканалу Рада.

«Шведський фонд, який з перших днів повномасштабного вторгнення возить нам дуже багато військової техніки, спецтехніки, генератори великої потужності», – розповів очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Це колосальні зусилля. Хочеться сказати про блокаду, яка зараз в Польщі. Між іншим, актуальне питання. Люди майже добу стояли перед блокадою для того, щоб їх пропустили. Ми дуже багато зусиль доклали, щоб вони могли перетнути кордон», – зазначив директор благодійного фонду «Шведський центр допомоги» Сергій Порохнавець.

Наразі важливо діяти об'єднано та допомагати захисникам, тож ще два військові всюдиходи направлені на потреби ЗСУ. є

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів