Поділитись:

На Волині прикордонники склали військову присягу (фото)

П'ятниця, 15 березня 2024, 16:45
На Волині прикордонники склали військову присягу (фото)

На Волині військовослужбовці, які нещодавно приєдналися до прикордонної родини, присягнули на вірність Українському народові. Зі зброєю в руках один за одним прикордонники проголосили слова військової присяги. 

Про це 15 березня повідомили у пресслужбі Волинського прикордонного загону Західного регіонального управління Держприкордонслужби. 

«Ви вступили до лав Держприкордонслужби – відомства, яке цінує та поважає кожного прикордонника. Нині наші військовослужбовці у складі Сил оборони захищають кордони України. Сьогодні ви стали частинкою великої прикордонної родини, тож носіть з честю звання охоронців державних рубежів, будьте віддані цій почесній справі та Батьківщині», – звернувся до поповнення офіцер прикордонного загону.

На Волині прикордонники склали військову присягу (фото) На Волині прикордонники склали військову присягу (фото) На Волині прикордонники склали військову присягу (фото) 

Також запрошують громадян приєднуватися до прикордонників та нагадують, що триває набір фахівців різних категорій в прикордонні підрозділи, що здійснюють охорону кордону з Республікою Польща в межах Волині.

На Волині прикордонники склали військову присягу (фото) На Волині прикордонники склали військову присягу (фото) 

Для отримання додаткової інформації просять звертатися до відділу комплектування прикордонного загону телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів