Поділитись:

«Хватає дрючка – і до мене»: на Волині жіночки побилися через межу (відео)

Субота, 16 березня 2024, 17:51
«Хватає дрючка – і до мене»: на Волині жіночки побилися через межу (відео)

Пенсіонерська бійка у Берестечку: жіночки не могли поділити межу, а коли здали нерви, почалися побої. Одна пенсіонерка каже, що сусідка її лупцювала металевим ломом по руках. А та все заперечує: мовляв, то їй неабияк дісталося від сусідки.

Так з'ясовували стосунки, що дійшло аж до криміналу, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс», – пише ІА «Волинські новини».

Пані Любов приїхала до суду. Після інциденту з сусідами пенсіонерка отримала кримінальну справу. Розказує свою версію, чому почалися чвари: яблуком розбрату стала межа.

«Поставили межові знаки – вона їх знищила. На півтора метра влізла в мій двір тими стовпчиками», – стверджує жінка.

Мовляв, побачила, як сусіди стали городитися, і завалила їм кілька стовпців.

«Я всього, що тільки зробила недобре: прийшла, ті стовпчики були поставлені в такому рідкому розчині, а я через сітку попхнула їх. Вони виходять, а я стою так біля сітки. Він вилітає: «Ой-ой-ой-ой-оой!» Кричить таким криком бабським: «Йди подивися, йди подивися, шо вона зробила!» А я стояла. Те, що вона зробила, я вважала неправильним, оскільки тобі поставили знаки, межі. Яке ти мала право їх валити?» – дивується обвинувачена Любов Маркевич.

Жінка каже, що то сусідка почала її бити. Це було ще у 2018 році, але ворожнеча, схоже, і досі є.

«Вона хапає того дрючка і біжить до мене, з розмаху б’є мене тим дрючком і попадає мені в плече. Якби я не відхилилася на кілька сантиметрів, удар, що прийшов мені по плечу, був би по голові. Другий раз, як замахнулася, я впустила сітку і стала закриватися руками. Вона мені завдала удари. Оті синці набряклі, свіжі такі вилізли», – стверджує Любов Маркевич.

Однак у цій справі потерпіла саме сусідка. Слідчі вважають, що пані Любов пройшлася по її руках металевим ломом аж до перелому. Мовляв, свідки це підтверджують. Потерпіла до суду не приїхала.

«Завдала їй кількох ударів по руках ломом. Вказаний факт підтверджений висновком судово-медичної експертизи. Було виявлено у потерпілої Садовської тілесні ушкодження у вигляді синців та закритого краєвого перелому нижньої третини лівої променевої кістки», – повідомила прокурор Оксана Яковлєва.

Обвинувачена відповідає:«Вона ото зробила таку авантюру, що то я її побила, прийшла фотографувати. То все неправда».

Пані Любов каже, що на її сусідку теж була кримінальна справа. Пенсіонерка переконана, що знімок із переломом сусідчиної руки підробили.

«Потерпілу в ході проведення вказаної експертизи саме експерт скеровував для проведення рентгенологічного дослідження. Хочу звернути увагу на характеристику обвинуваченої з сільської ради. Згідно з нею, Маркевич є конфліктною людиною, свариться з сусідами, звертається з необґрунтованими скаргами до сільської ради і поширює неправдиві чутки», – зауважила прокурор.

Судді уважно вислухали пані Любов. Жінка хотіла, аби її виправдали, але так не сталося. Кримінальну справу берестечківської пенсіонерки закрили, бо закінчилися строки давнини.

«Я думала, що тут знайду правду», – резюмувала пенсіонерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів