Поділитись:

Волинські фіскали розповіли про наслідки від підвищення "мінімалки"

Вівторок, 04 квітня 2017, 09:46
Волинські фіскали розповіли про наслідки від підвищення «мінімалки»

У І кварталі 2017 року на Волині сплачено 620,2 мільйона гривень єдиного внеску.

Ця сума на 32,3 відсотка більше проти визначених індикативних показників. Отож, ініційоване урядом підвищення мінімального рівня оплати праці має важливі наслідки – суттєве зростання надходжень єдиного внеску та посилення соціального захисту працюючих громадян, – констатують в ГУ ДФС у Волинській області.

"Варто подякувати представниками підприємницьких структур, котрі розуміють важливість легальної оплати праці та не приховують доходи через "тіньові" виплати. Така відповідальна позиція платників податків заслуговує на повагу", – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що зі свого боку фахівці ДФС мають напрацьований алгоритм роботи з представниками усіх структур контролю у напрямку легалізації ринку праці.

"Як ДФС, так і органи місцевої влади повинні докладати максимум зусиль для того, щоб сумлінний бізнес, котрий забезпечує і створює нові легальні робочі місця, працював в умовах рівноцінної конкуренції. Найфективніша детінізація ринку праці – це значні додаткові надходження єдиного внеску, ПДФО та військового збору, соціальний захист працюючого населення та тих, хто отримує виплати від держави, фінансова самостійність та інвестиційна привабливість регіону в цілому", – запевнила Світлана Савчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів