Поділитись:

Мер Луцька Поліщук «приховує» від депутатів звернення працівників Луцької стоматполіклініки

Вівторок, 19 березня 2024, 18:14
Мер Луцька Поліщук «приховує» від депутатів звернення працівників Луцької стоматполіклініки

Мер Луцька Ігор Поліщук не проінформував депутатів про звернення працівників Луцької стоматполіклініки за результатами зборів, які відбулись напередодні в приміщенні установи. Зокрема, вони не задоволені роботою чинної директорки закладу, ставлениці міського голови – Любові Яковчук. Ба більше, колектив навіть голосував за те, аби оголосити недовіру директорці.

Про це депутатка Луцької міської ради від Фракції «Громадянський рух «Свідомі» Алла Надточій повідомила у фейсбук.

«Минулого тижня у Луцькій стоматполіклініці відбулися «бурхливі» збори трудового колективу, довкола яких досі не вщухає резонанс. Лікарі мали чимало претензій до роботи директорки Любові Яковчук і за результатами зборів зробили кілька звернень на міського голову та депутатів Луцької міської ради. Втім Міський голова досі НЕ проінформував депутатів про ці звернення», – йдеться у повідомленні.

Алла Надточій наголошує, що до неї, як до депутатки, телефонує колектив медзакладу і просить реакції на ці події та якихось дій в бік розв'язання проблеми.

Однак, чому депутати досі не в курсі про звернення працівників стоматполіклініки – невідомо.

Додає, що це питання депутатка від Фракції «Громадянський рух «Свідомі» буде виносити на розгляд профільної комісії Луцькради, засідання якої відбудеться вже у четвер, 21 березня, аби розв'язання проблеми не загальмувало.

«Втім доки наш мер вкотре прикриває свою ставленицю Яковчук й ігнорує звернення людей – я не можу дозволити, аби розв'язання проблеми загальмувало й тому виношу це питання на розгляд профільної комісії Луцькради, засідання якої відбудеться вже у четвер. Тож будемо розбиратися далі….», – резюмує пані Алла.

Мер Луцька Поліщук «приховує» від депутатів звернення працівників Луцької стоматполіклініки

Нагадаємо: працівники Луцької стоматполіклініки порушили питання підбору кадрів у медичному закладі. Бо ж, за їх словами, в установі є люди, які можуть працювати не зовсім законно. Також під час зборів трудового колективу КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» лікарі розповіли, що їх в повному обсязі не забезпечують матеріалами для роботи й вони змушені купувати їх за власні кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів