Поділитись:

«Не меліть дурниць»: військовий Андрій Козюра – депутатам Волиньради, які обурилися появі ТЦК на сесії

Середа, 20 березня 2024, 15:37
«Не меліть дурниць»: військовий Андрій Козюра – депутатам Волиньради, які обурилися появі ТЦК на сесії

Депутат Волинської обласної ради, військовослужбовець 100-ої бригади Сил територіальної оборони Андрій Козюра обурився поведінці колег по депутатському корпусу, які назвали появу працівників ТЦК на сесії облради «знищенням державного устрою».

Своє бачення ситуації він висловив у відео на сторінці в фейсбуці.

Нагадаємо, учора, 19 березня, під час сесійного засідання Волинської обласної ради депутат Віктор Галан-Ващук, побачивши працівників ТЦК в коридорі, заявив, що вони «знищують роботу установи», а їхні дії назвав неприпустимими.

Депутат Волиньради Андрій Козюра, який із перших днів повномасштабного вторгнення став до лав ЗСУ, обурився такій позиції депутата Галана-Ващука.

«Не стидно за такі слова? Невже ви думаєте, що фермер з села, лікар чи медсестра з лікарні, конструктор чи інженер з заводу зобов’язані більше за вас йти і захищати Батьківщину. Стаття 65 Конституції України говорить, що кожен громадянин зобов’язаний захищати свою Батьківщину, її незалежність, територіальну цілісність. І жодних виключень стосовно депутатів місцевих рад, в тому числі обласної, ця стаття не містить. Я не дивуюсь, чому люди задають нам питання: чому їхні сини, батьки, брати йдуть і захищають Батьківщину на війні, а депутати намагаються якимось чином оминути службу», – обурився Андрій Козюра.

На думку військового, сам статус депутата має зобов’язувати захищати країну, оскільки депутатів обрали люди і їм треба бути дороговказом та прикладом.

«Тому, шановні колеги, не меліть більше дурниць. Всі, хто готовий, хто відчуває в собі сили, приймайте рішення і йдіть в Збройні сили України, де доводьте людям, що вони в вас не помилились», – сказав Козюра.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
13:13
07 квітня 2024
02 квітня 2024
19 березня 2024
17 березня 2024
22 лютого 2024
15 лютого 2024
17 січня 2024