Поділитись:

Колишня дружина гравця «Динамо» розповіла про найкращий секс

Понеділок, 25 березня 2024, 00:36
Колишня дружина гравця «Динамо» розповіла про найкращий секс

Ірина Морозюк, епатажна колишня дружина ексфутболіста київського Динамо та збірної України Миколи Морозюка, секс-символ УПЛ та жіночий ментор з відносин й інтимних питань дала інтерв'ю Катерині Бондаренко, в якому розповіла про найкращий секс.

Про це пише Конкурент.Футбол.

– Ірино, вас наразі вважають секс-символом №1 в Україні, у футбольній сфері зокрема. З цим важко не погодитись. Але ж ви не завжди були настільки впевненою в собі та відвертою водночас, особливо на публіці.

– Я себе завжди вважала симпатичною, але секс-символ з мене зробив соціум, фанати і преса. Я лише схвалила і погодилась. А з впевненістю мені допомогла робота з психологом.

– На вашу думку, яка топ-5 найсексуальніших футболістів?

– Я думаю, що таких багато, але я далеко не всіх знаю. Якщо з тих, кого бачила, то: Златан Ібрагімовіч, Серхіо Агуеро, Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Денис Попов. Морозюка у списку не вказую, бо сам знає, що він вогонь (Усміхається).

– Не можемо не дізнатися, який ідеальний секс від Ірини Морозюк – тривалість, поза, локація?

– Не можу про це розказати, бо люди зійдуть з розуму. Нехай про це знають тільки обрані мною особи (Усміхається).

Довідково:

Правий захисник Микола Морозюк завершив кар'єру в 2023 році. Починаючи із сезону 2006/07 Морозюк зіграв у Прем'єр лізі 224 матчі, реалізував 17 м'ячів та віддав 35 асистів. За збірну України виступав з 2010 року по 2017 рік, зіграв 14 матчів та забив 1 гол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів