Поділитись:

Бази відпочинку на Світязі надаватимуть прикордонникам списки туристів

Вівторок, 02 квітня 2024, 10:45
Бази відпочинку на Світязі надаватимуть прикордонникам списки туристів

Власники баз відпочинку на Світязі зобов’язані подавати до прикордонного підрозділу списки осіб, які в них проживатимуть влітку. 

Про це повідомила начальниця Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, перебуваючи із робочим візитом у Шацьку.

Вона зосередила увагу на порядку видачі дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт у п’ятикілометровій зоні від державного кордону, зміцненні державного кордону з білоруссю та будівництва фортифікаційних споруд, завершенні великого інфраструктурного проєкту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь» та подальшої передачі мережі у комунальну власність.

Щодо організації літнього сезону відпочинку на Світязі, то Ольга Черен повідомила: власники баз відпочинку зобов’язані будуть подавати до прикордонного підрозділу списки осіб, які в них проживатимуть. Також без перепусток неможливо буде замовити туристичні екскурсії прикордонними територіями.

До слова, озеро Світязь не входить у прикордонну зону (лише акваторія, що примикає до села Пулемець).

Бази відпочинку на Світязі надаватимуть прикордонникам списки туристів 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 квітня 2024
26 квітня 2024
24 квітня 2024
23 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024