Поділитись:

«Навмисно затягує розтин тіл Героїв»: судмедексперта з Любомля звинувачують у хабарництві (відео)

Середа, 03 квітня 2024, 18:45
«Навмисно затягує розтин тіл Героїв»: судмедексперта з Любомля звинувачують у хабарництві (відео)

У Любомлі люди скаржаться на місцевого судмедексперта. Нібито медпрацівник бере гроші за безкоштовні послуги та ще й затягує час із розтином.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Стикнувся з такою ситуацією й мешканець Любомля, який є військовослужбовцем. Чоловік на умовах анонімності розповів, що ще у 2017 році втратив батька. Тоді йому й довелося мати справу з цим судмедекспертом. Як стверджує чоловік, медичний працівник нібито відразу поставив cвої умови й навіть вимагав гроші. 

«В 2017 році у мене помер батько 6 лютого. Завезли в морг. Ну, і мені зразу сказали: «Як хочете культурно, щоб було все нормально, то півтори тисячі. Тоді буде чисто все і без запахів». То чоловік і жінка працювали. Жінка вказала мені (ред. - про гроші).Робили розтин. Мені того аналізу на показали», – каже чоловік.

Крім того, журналістам телеканалу «Конкурент TV» місцева волонтерка Катерина Мокренко розповіла, що медпрацівник буцімто не лише просив гроші у людей за безкоштовні послуги, а й з невідомих причин затягував час із розтином. Навіть тоді, коли це стосувалося тіл Героїв. Жінка каже що мова йде про такого собі Юрія Нічіка

Деталі – дивіться у сюжеті:

Зв’язатися із чоловіком, аби почути думку з приводу численних закидів у його бік, журналістам поки що не вдалося. Якщо ж Юрій Нічік захоче спростувати звинувачення волинян - телеканал «Конкурент TV» готовий висвітлити його позицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів