Поділитись:

На дачному масиві під Луцьком жінка випадково підпалила поле (фото)

Середа, 10 квітня 2024, 10:28
На дачному масиві під Луцьком жінка випадково підпалила поле (фото)

Минулої доби на Волині рятувальники тричі виїжджали на гасіння сухої трави і чагарників на відкритих територіях у Ковелі, в Луцькому та Камінь-Каширському районах.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 9 квітня, о 15:50 рятувальники двох пожежно-рятувальних підрозділів Луцька і Торчина виїхали за сигналом тривоги на дачний масив «Шепель» у Луцькому районі. На гасіння рятувальники подали один пожежний ствол та застосували підручні засоби. Горіння ліквідували о 17:10. Особу, причетну до виникнення цієї пожежі, встановили. З'ясувалося, що місцева жителька підпалила сміття неподалік і покинула багаття напризволяще, через пориви вітру вогонь перекинувся на чагарники і сухостій. За цим фактом склали протокол за статтею 175 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В той самий час, о 15:51, надійшло повідомлення про загоряння сухої трави та чагарників на площі 0,015 га на вулиці Варшавській у Ковелі. Пожежу ліквідували підручними засобами о 16:01. Причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Увечері працівники чергової варти 8-ї ДПРЧ Каменя-Каширського за допомогою ранцевих вогнегасників та підручних засобів ліквідували загоряння сухої трави та чагарників на площі пів гектара біля села Осівці Камінь-Каширського району. Тривають заходи із встановлення осіб, причетних до виникнення пожежі.

На дачному масиві під Луцьком жінка випадково підпалила поле (фото)На дачному масиві під Луцьком жінка випадково підпалила поле (фото)На дачному масиві під Луцьком жінка випадково підпалила поле (фото)На дачному масиві під Луцьком жінка випадково підпалила поле (фото)На дачному масиві під Луцьком жінка випадково підпалила поле (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів