Поділитись:

«Оглядове колесо» у луцькому парку встановлять на новому місці: коли його запустять

Неділя, 14 квітня 2024, 11:10
«Оглядове колесо» у луцькому парку встановлять на новому місці: коли його запустять

Влітку в центральному парку Луцька встановлять оновлене та відремонтоване «Оглядове колесо».

Про це розповів директор департаменту економічної політики Луцької міськради Борис Смаль, повідомляє ВолиньUA. 

Наразі у луцькому парку працює лише частина атракціонів. Адже зараз лише квітень. З часом їх буде більше. Щодо «Оглядового колеса», то воно демонтоване підприємцем для ремонту.

Підприємець має почистити колесо, пофарбувати, встановити нові кабінки з освітленням. І вже після цього його встановлять у парку.

Зазначається, що під оновлене «Оглядове колесо» залили новий фундамент. Очікується, що атракціон трохи змістять, оскільки на попередньому місці високі дерева заважали огляду.

Підприємець планує запустити відремонтоване «Оглядове колесо» на початку літа. Проте Борис Смаль вважає, що це може зайняти більше часу.

Нагадаємо: «Колесо огляду» остаточно демонтували у жовтні 2023 року. Розбирати старі атракціони у парку почали ще в березні. Їх демонтували у рамках реставрації, яку здійснює новий орендар. Договір підписали на п'ять років. Однією з умов договору було проведення ремонтних робіт та поточне обслуговування атракціонів коштом підприємця, а також їх повторне експертне обстеження для подальшої експлуатації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів