Поділитись:

Ранкова атака Чернігова: відомо про 8 загиблих, багато поранених (оновлено)

Середа, 17 квітня 2024, 10:44
Ранкова атака Чернігова: відомо про 8 загиблих, багато поранених (оновлено)

Росіяни вранці вдарили трьома ракетами по густонаселеному району Чернігова, у результаті чого загинули щонайменше чотири людини, кількість жертв може зрости, є поранені.

Про це у середу, 17 квітня, в ефірі марафону новин повідомив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако, пише «Українська правда».

«На даний момент інформація підтверджена про 4 загиблих. З того, що я бачу, ця цифра може бути більшою, на жаль», – зазначив він.

Внаслідок рекетного удару були пошкоджені будівлі, багато автомобілів, соціальна та міська інфраструктура.

«О 9:03 три вибухи пролунало у місті. Це не зовсім центральна частина міста, але густонаселений мікрорайон. Є пряме влучання у будівлю соціальної інфраструктури − 8-поверхова будівля. Візуально зруйновані елементи стін з 3 по 6 поверх і прибудова до неї», – сказав Олександр Ломако. 

Голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус у телеграмі зазначив, що «є багато поранених».

«Зараз працюють рятувальники, медики. Надається вся необхідна допомога. Створений штаб, буде надаватися вся необхідна допомога», – сказав Чаус.

Також голова ОВА опублікував допис Чернігівського обласного центру крові, в якому йдеться про нагальну потребу у крові, особливо – з негативним резусом.

Ранкова атака Чернігова: відомо про 8 загиблих, багато поранених (оновлено) 

Згодом Олександр Домако написав у телеграмі, що станом на 10:40 вже відомо 8 загиблих та 18 постраждалих внаслідок ракетних ударів РФ по Чернігову. Пошуково-рятувальна операція триває, додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів