Поділитись:

Ревнива жінка вийшла заміж за батька колишнього і стала його мачухою

П'ятниця, 19 квітня 2024, 03:23
Ревнива жінка вийшла заміж за батька колишнього і стала його мачухою

Світ чоловіка перевернувся з ніг на голову після того, як його колишня дівчина вийшла заміж за його батька, ставши його офіційною мачухою.

Пояснюючи незвичайну динаміку на Reddit, його сестра розповіла, як колишня дівчина її брата проклала собі шлях назад у його життя – і тепер намагається саботувати його нові стосунки, – пише ТСН.

Вона сказала: «Одна з жахливих колишніх дівчат мого брата вийшла заміж за нашого батька і стала нашою мачухою. Якщо сказати гарно і якомога тактовніше, то вона с*ка. Коли вона дізналася, що наш брат заручився, вона спочатку поскаржилася, що їй не сказали одночасно з тим, як він розповів батьку і братам із сестрами, а потім почала її ображати». 

Сестра розповіла, як мачуха відкрито говорила про те, що нова обраниця її екса не така гарна і не така комунікабельна, як вона.

«Також вона телефонувала його новій нареченій, розпитувала її, щоб переконатися, чи підходить вона йому, називаючи себе мачухою».

Однак на цьому її «втручання не закінчилося, оскільки вона дала зрозуміти, що хоче брати участь у плануванні вечірки з нагоди заручин, де вона попросила виголосити промову: «Все це поставило мого брата і його наречену в дуже незручне становище», - зізналася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів