Поділитись:

У Луцьку вартість двокімнатної квартири нижча аніж в Рівному (Інфографіка)

Неділя, 09 квітня 2017, 15:26
У Луцьку вартість двокімнатної квартири нижча аніж в Рівному (Інфографіка)

Фактично у всіх регіонах України найдешевші квартири знаходяться на околиці міста.

Ціни на двокімнатні квартири в будинках старого житлового фонду в різних регіонах України також різняться. Інформує портал Domik.ua.

При проведенні аналітики,провели опитування серед брокерів України про зміну цін на двокімнатне житло в будинках старого житлового фонду.

За словами брокерів, купити недорогу двокімнатну квартиру можна на околиці міста. Така ситуація зафіксована у всіх регіонах України.

Найбільш висока ціна двокімнатної квартири зафіксована в Києві. Мінімальна ціна становить 30 000 доларів. Серед інших регіонів центральної частини України, найдорожча ціна на двокімнатну квартиру відзначена в Дніпрі - від 20 000 доларів. Найбільш низька вартість двокімнатної квартири зафіксована в Кропивницькому і Полтаві - від 14 000 доларів.

У Західній Україні ціни на недороге двокімнатне житло варіюють від 12 500 до 24 000 доларів. Найдорожча ціна квартири зафіксована у Львові - від 24 000 доларів. Мінімальні ціни на житло зафіксовані в Хмельницькому - від 12 500 доларів..

У Східній Україні, найбільш високі ціни на двокімнатні квартири відзначені в Харкові - від 25 000 доларів, а найнижча вартість житла зафіксована в Запоріжжі - від 13 000 доларів.

У Південній Україні, найвищі ціни відзначені в Одесі - від 25 000 доларів. Мінімальні ціни виявлені в Миколаєві - від 14 500 доларів.

У Північній частині України, найбільш дорогі квартири в Сумах - від 15 000 доларів, а найдорожче двокімнатне житло можна придбати в Чернігові - від 14 000 доларів.

Ті, хто хоче купити квартиру, можуть ознайомитися з цінами на однокімнатні квартири в різних регіонах України.

Читайте також:СКІЛЬКИ КОШТУЮТЬ КВАРТИРИ В ЛУЦЬКУ: ЦІНИ КВІТНЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів