Поділитись:

До 3G+ мережі lifecell приєднався Луцьк

Понеділок, 01 лютого 2016, 20:07
До 3G+ мережі lifecell приєднався Луцьк

Оператор зв'язку lifecell оголошує про запуск мережі третього покоління з повним покриттям у Луцьку. Тепер лучани зможуть користуватися якісним мобільним інтернетом на високій швидкості 3G+.

Оператор lifecell продовжує розширювати географію покриття мережі третього покоління по Україні, - повідомили у прес-служби мобільного оператора.

Наступними великими містами з 3G+ став обласний центр у Західному регіоні країни - Луцьк. Завдяки триканальній передачі даних абоненти мобільного оператора lifecell можуть швидко відкривати інтернет-сторінки, миттєво завантажувати файли, слухати аудіо та онлайн-радіо і переглядати потокове відео зі швидкістю до 63,3 Мбіт/с.

Скористатися послугами зв'язку третього покоління від lifecell можуть абоненти оператора, які мають сучасні смартфони з підтримкою 3G. Для цього потрібно лише обрати відповідний режим у налаштуваннях пристрою. Нагадаємо, що на кінець третього кварталу минулого року у мережі lifecell 43,8% пристроїв забезпечували підтримку технологію 3G-зв'язку.

Мережа третього покоління від мобільного оператора lifecell на сьогодні доступна у 10 обласних центрах України і перебуває на етапі тестування у більш, ніж 200 населених пунктах країни. Мапу 3G покриття lifecell на території України можна завантажити на офіційному сайті компанії:http://www.lifecell.com.ua/uk/mobilnij-internet/3g-pokrittya.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024