Поділитись:

На Волині одружився художник-переселенець з Донеччини (фото)

Субота, 27 квітня 2024, 20:31
На Волині одружився художник-переселенець з Донеччини (фото)

Художник-переселенець з Донеччини Володимир Яницький і його цивільна дружина Ганна Баннікова офіційно узаконили свої стосунки на Волині.

Про це 26 квітня повідомили на сайті Городищенської громади. 

У квітні 2022 року в Городищенській громаді поселилася родина переселенців із Донеччини, серед яких представник творчої спільноти нашої рідної України – художник Володимир Яницький і його цивільна дружина Ганна Баннікова. 26 квітня ці прекрасні люди офіційно узаконили свої стосунки.

«Приємно, що чимало цікавих проєктів нам вдалося реалізувати з Володимиром і Анною - від виставок і акцій до майстерок і розмальовування зупинки. Впевнені, що далі буде...», – додали у громаді.

На Волині одружився художник-переселенець з Донеччини (фото)

Нагадаємо: митець Володимир Яницький разом із родиною у квітні 2022 року оселився у селі Чаруків Городищенської громади, покинувши домівку у місті Курахове Мар’їнського району Донецької області. Художник із самого дитинства бореться зі сліпотою, тож, за його словами, картини не малює, а ліпить пальцями. Натхненницею та його помічницею є дружина Анна.

На Волині одружився художник-переселенець з Донеччини (фото) На Волині одружився художник-переселенець з Донеччини (фото) На Волині одружився художник-переселенець з Донеччини (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів