Поділитись:

Де купити паску в Луцьку: ціни

Неділя, 28 квітня 2024, 15:18
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Луцьку мало не кожен ресторан чи пекарня пропонують замовити і купити паску до свята.

Телеграм-канал «Смачний Луцьк – ресторани, кафе, бари, паби, їжа нашого міста» запропонував декілька варіантів, де можна придбати смачну паску у Луцьку. 

До 200 гривень:

«Базилік»:

  • З вʼяленою вишнею, журавлиною та бобами тонка, 370 г – 200 грн
  • З кокосом та білим шоколадом, 370 г – 200 грн 

«Корона Вітовта»:

  • З цукатами, 600 г – 190 грн 

Гіпермаркет «Там Там»:

  • «Вишукана, Елітна», 500 г – 129,90 грн 
  • «Домашня», 300 г – 59,90 грн 
  • «Дитяча», 100 г – 25,90 грн 
  • Панетоне 500 г – 129,90 грн 
  • Паска «Там Там», 200 г – 19,90 грн

До 500 гривень:

«Бравий Швейк»:

  • Класична, 400 г – 500 грн 

«Студія хліба»:

  • З цукатами та бельгійським шоколадом, 450 г – 350 грн 

«marmulyada_lutsk»:

  • Апельсинова з родзинками та журавлиною, 500 г – 330 грн
  • Ванільно-шоколадна з лимонними цукатами, 600 г – 400 грн

«Cafe de Vino»:

• З білим шоколадом, 500 г – 400 грн 

«Не про хліб»:

  • Меренгова чи шоколадна паска: 
  1. 300 г – 180 грн
  2. 550 г – 300 грн
  3. 1000 г – 480 грн 

«Cake Lovely Lutsk»:

  • З шоколадними дропсами, 400-500 г – 300 грн
  • З родзинками та курагою, 400-500 г – 300 грн

«Мʼята»:

  • Панетоне нутелла/фісташка/карамеллю, 700 г – 700 грн 
  • Крафін, 500 г – 500 грн 

«good morning»:

  • Панетоне, 150 г – 150 грн, 450 г – 300 грн
  • Сирна паска, 540 г – 590 грн 

«Сулі Гулі»:

  • Паска з шоколадом, журавлиною та цукатами: 350 г – 220 грн, 550 г – 290 грн 
  • Сирна паска «Три шоколади» та «Фісташка з малиною», 700 г – 390 грн 

«Ring Coffee»:

  • Панетоне шоколадний, 500 г – 300 грн

Від 600 гривень:

«Happy Bakery»:

  • Панетоне, 600 г – 640 грн 

«Good Mood Food»:

  • Паска з фісташками і лаймовим кремом, 650 г – 1090 грн
  • Шоколадна паска з шоколадним кремом, 650 г – 1090 грн
  • Класична паска з сухофруктами, 550 г – 720 грн

Нагадаємо: власниця вінтажного дому-кафе «Культ» у Луцьку Яна Тарарай розповіла про те, як сервірує стіл до святкового сніданку на Великдень та який посуд обирає для цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів