Поділитись:

Масову бійку в луцькому барі розбороняли пострілами зброї

Середа, 26 квітня 2017, 20:01
Масову бійку в луцькому барі розбороняли пострілами зброї

В нічному закладі відпочинку, який знаходиться на вулиці Потебні у Луцьку ("У Наталки" – К.) виникла масова бійка. Аби припинити порушення громадського порядку, адміністрація закладу натиснула на кнопку тривожного виклику поліції охорони.

Про це повідомили в Управлінні поліції охорони у Волинській області.

Вночі, 25 квітня, близько третьої години, на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал "Тривога" з місцевого бару. Наряд реагування Управління поліції охорони у Волинській області прибув на місце події за дві хвилини.

Дотримуючись заходів особистої безпеки, поліцейські встановили, що група невідомих людей порушувала громадський порядок – вчинила масову бійку. Оцінивши ситуацію, поліцейські охорони неодноразово просили молодиків припинити бійку. Однак забіяки на зауваження працівників поліції охорони не реагували, натомість же спробували напасти на них та намагались завдати тілесні ушкодження.

На неодноразові попередження поліцейських про можливість застосування зброї учасники бійки не реагували і продовжували скоювати протиправні дії. Тому, у зв'язку з безпосередньою загрозою життю та здоров'ю, а також з метою самозахисту та припинення бійки, одному з поліцейських охорони довелося використати табельну вогнепальну зброю. Попередньо зробивши попередження про застосування, поліцейський здійснив один попереджувальний постріл вгору. Під час використання табельної вогнепальної зброї ніхто не постраждав.

Дії правоохоронців принесли результат – невідомі врешті припинили протиправні дії. Двох з них було затримано та доставлено до Луцького ВП ГУНП у Волинській області.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Луцького ВП Головного Управління Національної поліції Волинської області. Наразі за даним фактом триває слідство.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024