Поділитись:

У луцькому сквері з'явилися таблички "для собак" (фото)

П'ятниця, 02 червня 2017, 16:00
У луцькому сквері з'явилися таблички «для собак» (фото)

Табличка у сквері Героїв МайдануТабличка у сквері Героїв Майдану

У сквері Героїв Майдану, за луцьким РАЦСом, встановили таблички, які позначають місце вигулу собак.

Журналістові Конкурента, який проходив повз 2 червня, вдалося нарахувати чотири таких таблички.

Зауважимо, що рішенням виконкому в серпні 2014 року у Луцьку було затверджено 11 майданчиків для вигулу собак. Один з них, площею 3,1 тисяч м2, виділили на краєчку скверу Героїв Майдану. Саме там і з'явилися згадані таблички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЕ У ЛУЦЬКУ СОБАКАМ МОЖНА СХОДИТИ В ТУАЛЕТ (КАРТА)

А на початку травня на одному зі стовпів поряд з цією площадкою прикріпили коробку з поліетиленовими пакетами, на якій лучан закликають прибирати за своїми собаками.

Ділянка, площею 3,1 тисяч м2, де можна вигулювати собачокДілянка, площею 3,1 тисяч м2, де можна вигулювати собачок

Саме там і з'явилися згадані табличкиСаме там і з'явилися згадані таблички

У луцькому сквері з'явилися таблички «для собак» (фото)

А на початку травня на стовпі біля майданчика прикріпили коробку з поліетиленовими пакетамиА на початку травня на стовпі біля майданчика прикріпили коробку з поліетиленовими пакетами

Директор департаменту ЖГК Юрій Крась запевняє, що нові таблички – це не їхніх рук справа. На його думку, це могли зробити місцеві мешканці.

Такої ж думки дотримується директорка КП "Ласка" Богдана Новарчук.

"Думаю, що це самі жителі. Там дуже активні мешканці, з домашніми тваринами і саме вони до переліку громадських ініціатив внесли майданчик для вигулу і хочуть його зробити, частково профінансувавши з Луцькою міською радою", – зауважує вона.

Додамо, що 2 червня у Луцьку визначили переможців конкурсу громадських ініціатив, серед яких із більш ніж сотнею голосів опинилася пропозиція облаштувати безпечний майданчик для вигулу собак у сквері Героїв Майдану. На ці роботи лучани просили 64,6 тисяч гривень.

Згідно з додатком до рішення Луцької міськради від 25 червня 2014 року місця для собак у Луцьку повинні бути обладнані спеціальними попереджувальними знаками, контактами відповідальних за майданчики установ, контейнерами для збору сміття та екскрементів.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024