Поділитись:

Перший рейс поїзда "Ковель-Холм": пасажири примудрились поламати туалет

П'ятниця, 16 червня 2017, 13:13
Перший рейс  поїзда «Ковель-Холм»:  пасажири примудрились поламати туалет

Перший рейс  поїзда «Ковель-Холм»:  пасажири примудрились поламати туалет

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук розповів про враження від першої поїздки рейковим автобусом "Ковель-Холм".

Про це він написав у мережі Facebook.

Зі слів Сергія Кошарка, рейковий автобус може скласти гідну конкуренцію автомобільному транспорту.

"Зручні сидіння, опалення та кондиціонування повітря, біотуалет. Прикро лише одне: комусь із відвідувачів у першому ж рейсі вдалося вивести з ладу туалет, адже, певно, було "складно" дотриматися певних інструкцій з експлуатації", – зазначається у дописі.

Як розповів заступник голови Волинської ОДА, планується запустити ще один, парний, рейковий автобус, який дозволить пасажирам більше часу проводити у Польщі, адже тоді двічі на день буде відправка та прибуття потягу. Наразі час між прибуття у Хелм і відправленням у напрямку Ковеля становить лише 1 годину. Також "Укрзалізниця" планує продовжити маршрут рейкового автобусу до міста Луцька або ж навіть до Рівного.

"Український митно-прикордонний контроль здійснювався впродовж 30 хв... На польському кордоні теж швидко перевірили пасажирів, однак раніше було заплановано, що тут рейковий автобус стоятиме 1 годину. Можливо, у найближчому майбутньому цей час відкоригується до реального оптимального. Відзначу, що митні та прикордонні перевірки проходять психологічно легко, адже пасажири зручно сидять на своїх місцях, вільно спілкуються між собою в той час, коли до них чемно звертаються митники і прикордонники, – зауважив Сергій Кошарук .– Контрабандистів серед перших пасажирів рейкового автобуса, з моїх спостережень, не було, тому їхалося усім спокійно. Справді, контрабандистам важко заховати заборонений товар у рейковому автобусі – там усе, як на долоні".

Перший рейс  поїзда «Ковель-Холм»:  пасажири примудрились поламати туалет

Перший рейс  поїзда «Ковель-Холм»:  пасажири примудрились поламати туалет

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З УКРАЇНИ ДО ПОЛЬЩІ ВИРУШИВ ПЕРШИЙ РЕЙКОВИЙ АВТОБУС (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів