Поділитись:

У луцькому виші визначилися з магістерськими місцями на філфак

Субота, 22 липня 2017, 12:47
У луцькому виші визначилися з магістерськими місцями на філфак

У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки на факультеті філології та журналістики визначили обсяг держзамовлень на спеціальності та освітні програми ОС магістра.

Про це у мережі Facebook написав декан Інституту філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки Юрій Громик.

Факультет філології та журналістики університету імені Лесі Українки в Луцьку пропонує майбутнім магістрам 160 місць денної та 50 місць заочної форм навчання, зокрема і 57 місць державного замовлення для тих, хто вперше здобуватиме магістерську освіту за державний кошт.

  • Спеціальність "Журналістика", освітня програма "Журналістика та соціальні комунікації": денна форма - 15 державних місць. На денній формі є також платні місця.
  • Спеціальність "Середня освіта (українська мова та література)", освітня програма "Українська мова та література. Світова література": денна форма - 11 державних місць; заочна форма - 9 державних місць. На денній і заочній формах є також платні місця.
  • Спеціальність "Філологія (українська мова та література)", освітня програма "Українська мова та література. Світова література": денна форма - 10 державних місць. На денній формі є також платні місця.
  • Спеціальність "Філологія (слов'янські мови та літератури)", освітня програма "Мова та література (польська). Переклад" з додатковою кваліфікацією викладача англійської мови: денна форма - 11 державних місць; заочна форма - 0 державних місць. На денній та заочній формах є також платні місця.
  • Спеціальність "Філологія (слов'янські мови та літератури)", освітня програма "Мова та література (російська). Переклад" з додатковою кваліфікацією викладача англійської мови: денна форма - 0 державних місць. На денній формі натомість є платні місця.

У луцькому виші визначилися з магістерськими місцями на філфак

Прийом заяв на магістратуру триває до 18:00 25 липня.

Надрукувати
мітки:
коментарів