Поділитись:

Для нового департаменту в Луцькраді призначили начальника

Четвер, 03 серпня 2017, 10:17
Для нового департаменту в Луцькраді призначили начальника

У Луцькій міській раді створили департамент сім'ї, молоді та спорту.

Відповідно до розпорядження секретаря Луцькради, від 1 серпня на посаду директора новоутвореного департаменту призначили начальника відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради Олексія Веремійчика.

Також директору департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради установили "надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років".

Разом із ним перевели Марію Макарову з посади провідного спеціаліста відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради на посаду головного спеціаліста відділу сім'ї та молоді департаменту сім'ї, молоді та спорту. І Аллу Боярчук – з посади головного спеціаліста відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради на посаду головного спеціаліста відділу сім'ї та молоді департаменту сім'ї, молоді та спорту.

Нагадаємо: мета створення департаменту сім'ї молоді та спорту – це акумуляція та зосередження зусиль молодіжних організацій для досягнення спортивних цілей.

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024