Поділитись:

"Укрпошта" запустила нову послугу

П'ятниця, 15 вересня 2017, 14:18
«Укрпошта» запустила нову послугу

"Укрпошта" в пілотному форматі запустила послугу оплати доставки відправлення отримувачем.

До того ж, додалась можливість для відправника сплатити за пересилання поштового переказу, – повідомляє прес-служба підприємства.

Ці сервіси користуються великим попитом у тих, хто торгує на різноманітних інтернет-майданчиках. Раніше через відсутність такого функціоналу велика кількість клієнтів обирала приватних операторів.

Під час тестування послуги Укрпошта співпрацюватиме з інтернет-магазинами, які підписали договір, а для реєстрації посилок використовують АРІ. Також можливість протестувати послугу отримають користувачі клієнтського особистого кабінету – достатньо лише зробити відповідну позначку при здійсненні відправлення.

У разі відмови отримувача оплатити пересилання, відправлення повертається до відправника і він покриває витрати на доставку, забираючи відправлення.

Також в етап пілотування виходить послуга оплати відправником за пересилання поштового переказу, яка стане зручною для тих, хто бажає оплатити пересилання післяплати за відправлення замість отримувача. Це стає у нагоді, наприклад, коли продавці фіксують ціну на товар і прагнуть, щоб їхні отримувачі не несли жодних додаткових витрат понад вказану ціну.

Надрукувати
мітки:
коментарів