Поділитись:

Блокаду російських фур можуть відновити після 25 лютого, – активіст

Понеділок, 22 лютого 2016, 11:18
Блокаду російських фур можуть відновити після 25 лютого, – активіст

Якщо Уряд не вживе заходів щодо російських вантажівок після закінчення режиму "Їду додому", це стане поштовхом для продовження блокади.

Учасник акції блокування у Львівській області Тарас (позивний "Хаммер") розповів про майбутні плани активістів, – інформує видання Хвиля з посиланням на телеканал 112 Україна.

Відповідаючи на питання, чи буде поштовхом для продовження блокування неприйняття Кабміном дій після закінчення режиму "Їду додому" (25 лютого), він сказав:

"Звичайно, буде. Зараз ми працюємо над тим, щоб наші дії були конструктивними, щоб вони не були схожі на печерництво, на щось таке брутальне і так далі. Ми будемо свої дії планувати згідно з чинним законодавством. І працювати, скажімо так, більш розумно, а не твердолобо".

Він уточнив:

"Звичайно, є імовірність (повторного блокування російських вантажівок, – ред.), оскільки всі ми домовилися, що російському бізнесу в будь-яких формах не місце на території України".

Нагадаємо, на Волині блокаду вантажівок з російськими номерними знаками розпочали 12 лютого. Акція тривала до 19 лютого.

Надрукувати
мітки:
коментарів