Поділитись:

Аварії, сімейні конфлікти та порушення ПДР: луцькі патрульні прозвітувалися за два місяці роботи

Вівторок, 23 лютого 2016, 17:02
Аварії, сімейні конфлікти та порушення ПДР: луцькі патрульні прозвітувалися за два місяці роботи

За два місяці наряди патрульної поліції Луцька відпрацювали 6 985 подій, де близько половини – самопризначені завдання (тобто помічені під час патрулювання самими поліцейськими).

Таку інформацію оприлюднили на офіційній сторінці Патрульної поліції Луцька у Facebook.

Як розповів під час оперативної наради в Луцькій міській раді 23 лютого заступник начальника Управління патрульної поліції Луцька Роман Буховець, найчастіше траплялися такі події:

  • звернення інформаційного характеру – 1 516,
  • оформлення порушень ПДР – 1 507,
  • сімейні сварки – 555,
  • адміністративні правопорушення – 488,
  • крадіжки – 368,
  • конфлікти – 331,
  • та інші.

За цей період у Луцьку трапилося 264 дорожньо-транспортних пригоди, з яких 34 з потерпілими. Оформлено 3 400 адміністративних матеріалів у порушеннях ПДР, більша частина з яких пов'язана з порушенням правил стоянки та зупинки транспортних засобів.

Найгострішою є ситуація у центрі та навколо ринків міста. Її вирішення знаходиться у сфері повноважень міської ради.

Також складено 94 протоколи на водіїв, що керували автомобілями у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Не враховуючи порушень ПДР, найчастіше патрульним доводиться працювати з сімейними сварками це близько 10% від усіх опрацьованих подій. Найчастіше вони відбуваються ввечері з 20 по 23 годину та у вихідні дні.

"Дуже часто під час сімейних конфліктів страждають малолітні діти та школярі, що пізніше негативно відбивається на їхній поведінці і навчанні. Здебільшого, конфлікти відбуваються через алкоголь, а винуватцями в переважній більшості є чоловіки. У сфері охорони громадського порядку складено 66 адміністративних матеріалів, більшість з яких стосується вживання алкогольних напоїв громадянами", йдеться у повідомленні.

Починаючи з 5 лютого, патрульна поліція працює в напрямку до Цумані та до Устилуга. Поступово поліцейські патрулюватимуть на всіх трасах області

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024