Поділитись:

СНУ дає додаткові бали при вступі: умови

П'ятниця, 03 листопада 2017, 10:30
СНУ дає додаткові бали при вступі: умови

Абітурієнти-2018 мають можливість отримати додаткові бали при вступі до Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Максимум – це плюс двадцять до сертифікату ЗНО з фізики і математики, – йдеться у сюжеті телеканалу "Нова Волинь".

Для того, аби отримати додаткові бали, треба успішно розв'язати більшу частину завдань, які підготували для вступників викладачі вишу.

Участь в олімпіаді з математики можуть взяти випускники загальноосвітніх навчальних закладів. Олімпіада має два тури. Перший – дистанційний. Із завданнями дистанційного туру можна ознайомитися тут. Розв'язані завдання треба надіслати до 15 листопада на електронну адресу ВНЗ або поштою. Разом із завданнями необхідно надіслати заповнену анкету (зразок анкети) з контактними даними. Про результати першого туру оголосять на сайті університету, – повідомляють на сайті університету.

Учасники, які виконали не менше 75 % завдань, будуть запрошені до участі у другому турі, який відбудеться 23 грудня 2017 року разом із ІІ етапом Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

За успішне розв'язання більшості задач учасникам будуть нараховані додаткові бали до сертифікату ЗНО з математики при вступі до Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на спеціальності 111 – Математика, 014.04 – Середня освіта (Математика), 014.09 – Середня освіта (Інформатика), 014.08 – Середня освіта (Фізика), 104 – Фізика та астрономія, 105 – Прикладна фізика та наноматеріали.

Надрукувати
мітки:
коментарів