Поділитись:

Які кандидати від Волиньради боротимуться за місце у складі поліцейської комісії

П'ятниця, 26 лютого 2016, 11:47
Які кандидати від Волиньради боротимуться за місце у складі поліцейської комісії

Громадські організації та політичні партії висунули своїх кандидатів у поліцейську комісію.

Шість кандидатур винесли на сесію Волинської обласної ради. Про це говорили на засіданні постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією 26 лютого.

Депутат Волинської облради Анатолій Вітів запропонував депутатам роздати біографічні відомості кожного кандидата.

Загалом було сім кандидатів, однак ковельський фермер Руслан Хомич зняв свою кандидатуру. Відтак до складу поліцейської комісії свої кандидатури подали: Павло Данильчук, якого підтримали цивільний корпус "АЗОВ", ГО "Національний альянс" та інші. ВО "Самооборона" висунули своїх кандидатів – Артема Запотоцького та Олександра Ніколайчука.

Під кандидатурою Сергія Кудрявцева також підписалось чимало громадських організацій. Кандидатуру Олександра Тиводара делегувало громадське формування "Варта порядку". Підприємця Миколу Собуцького делегувала асоціація фермерів Волинської області.

Нагадаємо, що під час сесії Волиньради 10 лютого волинські активісти забракували проект рішення "Про визначення представників до складу поліцейської комісії", оскільки, на їхню думку, рішення було прийнято неправомірно, без обговорення кандидатур. Згодом у Волиньраді повідомили, що готові приймати пропозиції щодо кандидатів до складу поліцейської комісії.

Анатолій Вітів запропонував винести на розгляд сесії не дві, як передбачалось проектом рішення, а шість кандидатур.

"Вже на сесії депутати оберуть з шести кандидатів двох членів атестаційної комісії", – сказав Анатолій Вітів.

Комісія підтримала таке рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів