Поділитись:

У Луцьку готуються до міжнародного економічного форуму "Open Volyn: business and investment"

Субота, 27 лютого 2016, 12:14
У Луцьку готуються до міжнародного економічного форуму «Open Volyn: business and investment»

У Луцьку готуються до міжнародного економічного форуму «Open Volyn: business and investment»

19–20 травня 2016 року на Волині відбудеться міжнародний економічний форум "Open Volyn: business and investment".

У рамках організації цього заходу провели прес-конференцію, де детальніше обговорили мету форуму та напрямки роботи, – інформує сайт Волинської ОДА.

Перше і головне завдання, як наголошують організатори форуму, – пропагувати бренд "Волинь" в економічному плані, друге – створити своєрідну площадку для спілкування потенційних партнерів, зокрема, влади та інвесторів, і третє – здійснювати пошук так званих точок росту волинської економіки.

Про перспективи економічного розвитку Волині та проведення форуму розповідали заступник голови ОДА Сергій Кошарук, депутат облради Володимир Бондар, начальник відділу міжнародних зв'язків оргроботи і виставкової діяльності Волинської торгово-промислової палати Інна Войло.

Як зазначив Сергій Кошарук, потрібно створити сприятливі умови для інвесторів, особливо зараз, в час економічної конкуренції. І в цьому напрямку повинні працювати три сторони: влада, бізнес та суспільство. Мовляв, нині триває обговорення програми Стратегія розвитку Волинської області на період до 2020 року. І пропозиції, які вносять до програми, розглядають з урахуванням процесів децентралізації, що в подальшому сприятиме економічному розвитку.

У рамках форуму відбудеться презентація Волинського краю, після чого триватиме дискусія провідних економістів. Поки ж заплановано роботу п'яти секцій. Тож, як зазначила Інна Войло, цей форум є своєрідним інструментом, який допоможе реалізувати частину стратегії.

Надрукувати
мітки:
коментарів