Поділитись:

В Україні почали діяти нові вимоги до якості шоколаду

Четвер, 04 січня 2018, 14:35

З 1 січня в Україні почали діяти нові вимоги до виробів з какао та шоколаду, що мають забезпечити дотримання європейських стандартів в галузі безпечності та якості продуктів харчування.

Про це інформує Представництво ЄС в Україні на своїй сторінці у Facebook.

Відтак, шоколадом може називатися лише той продукт, який містить не менше 35% загальної кількості какао-продуктів. В молочному шоколаді має бути понад 25% какао-продуктів та не менше 14% молочних продуктів. Білий шоколад має містити не менше 20% какао-масла та понад 14% молочних продуктів.

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 грудня 2019
12:54
04 грудня 2019
03 грудня 2019
02 грудня 2019
01 грудня 2019
29 листопада 2019