Поділитись:

Луцькі депутати погодили оренду землі без згоди Міноборони

П'ятниця, 11 березня 2016, 14:54
Луцькі депутати погодили оренду землі без згоди Міноборони

Депутатська комісія погодила звернення про оренду земельної ділянки без згоди суміжного землекористувача, яким виступає Міністерство оборони України.

Як стало відомо під час засідання комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру у п'ятницю, 11 березня, до Луцькради надійшло звернення від Миколи Поліщука про те, аби комісія погодила право взяти в оренду земельну ділянку на вулиці Станіславського без згоди одного з сусідів, які межують із землею, – пише Район.Луцьк.

Справа в тому, що сусід Поліщука, який мав би підписати погодження, не можуть знайти уже тривалий час.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала розповів, що ділянка, яку хоче орендувати Микола Поліщук, межує з тією, що належить Мінобороні та є у державні власності.

"Ця земельна ділянка відведена західному управлінню капітального будівництва Міністерства оборони і є у державній власності. Зараз Поліщук переробив документацію по межі акта, але не може отримати згоди від суміжного користувача", – розповів Сергій Шабала.

Сам Микола Поліщук стверджує, що сусіда по землі шукає управління містобудування, проте безуспішно. Депутати вирішили погодити право на оренду без згоди суміжного користувача.

"Кажуть, що у нас не потужна комісія, дивіться одноголосно без згоди Міноборони вирішили питання", – пожартував голова комісії Євген Ткачук.

Надрукувати
мітки:
коментарів