Поділитись:

Зміна голови ОДА: що буде з "Волиньприродресурсом"

Неділя, 25 березня 2018, 20:00
Зміна голови ОДА: що буде з «Волиньприродресурсом»

Волинські депутати сподіваються, що з новим головою облдержадміністрації нарешті запрацює в межах чинного законодавства КП "Волиньприродресурс".

Про це говорили в ефірі ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" 23 березня.

Зміна голови ОДА: що буде з «Волиньприродресурсом»

"Не знаю, чи ставилося перед ним таке завдання, але для мене, наприклад, незрозуміла позиція вже екс-голови ОДА Володимира Гунчика в плані бурштину. Я розумію, що "Волиньприродресурс" – це не панацея, яка дасть абсолютно позитивний результат. Але це хоча б якийсь шлях, який унеможливить той прецендент, який є на Рівненщині. Там проблема не тільки в тому, що половина лісів вирізана, справа в тому, що там психологічно люди налаштовані на те, що це тільки їхня земля, тільки тут вони можуть заробляти. Якраз змінити оцю психологію людей буде найважче. І, дякувати Богу, її поки немає на Волині. І ми не повинні її допустити. Думаю, це завдання нового голови ОДА. Треба пробувати працювати з "Волиньприродресурсом", якщо підприємство не буде працювати ефективно, тоді треба буде міняти підходи. Новий голова повинен зробити висновки з тієї ситуації, яка виникла між Володимиром Гунчиком і обласною радою", – пояснив депутат облради Святослав Кравчук.

Михайло Імберовський, своєю чергою, запропонував змінити назву підприємства на "Бурштин Волині".

"Можливо, треба буде запропонувати або Ігорю Палиці, або Олександру Савченку змінити назву вже створеного підприємства на "Бурштин Волині". Адже Володимир Гунчик ще в попередній каденції активно лобіював створення такого підприємства. Може, якщо ми зробимо підприємство "Бурштин Волині", то воно нарешті запрацює в межах законодавства", – жартома додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів